+36 20 2000 564 frodin@frodin.hu

Rólunk

Egy cég termékének a boltok polcaira kerülve nem elég láthatónak lenni! Különleges, egyedi csomagolásra van szükség.

Nem elég csupán tájékoztatást adni a vevőnek, meg kell győzni őt az értékről, egyediségről, a különlegességről. Ahhoz, hogy termékét vonzóvá tegye és az előnyeit hozza előtérbe, a csomagolásnak egységet kell alkotnia a formával és a gyártó arculatával.

A csomagolástechnika egyaránt fontos az eladónak és a vásárlónak elsősorban azért, mert megóvja a terméket szennyeződéstől, töréstől, kényelmesebbé teszi a tárolást és a szállítást mindaddig, amíg el nem éri rendeltetési helyét. A legfontosabb, hogy ezalatt biztosítja a termékazonosítást.

Döntő tényező a kereskedelmi sikerhez egy termék csomagolásának a kinézete, a design, a csomagolási anyag kiválasztása.

Cégünk az utóbbi 20 évben csomagoló anyagok tervezésével és gyártásával foglakozott. Együtt dolgoztunk tervezőkkel, irányítottuk kivitelező stábunkat. Ennyi idő elég volt, hogy megismerjük a folyamatokat, elsajátítsuk és tökéletesítsük a technikákat, melyeket a mai napig is alkalmazunk. A tervezéstől a kivitelezésig, partnereinkkel együtt gondolkodva dolgozunk folyamatosan szem előtt tartva a „forma és funkció” alapelvét.

Manufaktúra: munkáink 80%-a kézzel történik, ügyelve minden egyes darab ellenőrzésére, legyen szó akár süteményes dobozokról, bor csomagolásról vagy könyvborításról. A Frodin-t keresse, ha különleges termékének stílusos csomagolást akar. Hosszú évek tapasztalatával állunk rendelkezésére, legyen szó a csomagolás bármely válfajáról.

Mi, a Frodin Kft-nél segítünk Önnek, hogy terméke sikert arasson a piacon!

Mivel foglalkozunk

Kézi dobozragasztás

 

Gépi dobozragasztás

 

Stancolás

 

Díszdoboz gyártás

 

Plakett doboz készítés

 

Díszes mappák

 

Doboz tervezés

 

Egyedi dobozgyártás

 

Elérhetőségeink:

+36 20 2000 564
frodin@frodin.hu

Oldal menü

Munkáink
Ajánlatkérés
Karier
Kapcsolat

Címünk:

5600 Békéscsaba

Őszi utca1/3

Itt is vagyunk

Üzenet írás